De coaching van Femmevalerie is geschikt voor gedreven go-getters die:

– Niet alleen aan de slag willen met evidence based krachttraining, maar ook aan een krachtige mindset en een gebalanceerd voedingspatroon willen werken.
– Al langere tijd aan krachttraining doen, maar niet de resultaten behalen die te verwachten zijn op basis van het aantal uur trainen.
– Eerder al eens een goed resultaat behaald hebben, maar achteraf terugvielen in oude patronen en ongewenste gewoontes.
– Merken dat ze of heel strikt zijn met voeding, of juist moeite hebben eetbuien te doorbreken (een “alles of niets” mindset).
– Dames die zichzelf prioriteit willen geven in combinatie met een stressvolle of hectische lifestyle.

“Ik wou eindelijk eens echt een killerbody!” – Wieneke

“Ik was klaar met eetbuien en compenseren!” – Allysia

Het resultaat van Wieneke

"Ik was klaar met mijn 'ongemotiveerde ik' die in een neerwaartse spiraal zat. Ik heb nu zoveel meer energie en zit ontzettend goed in mijn vel. Daardoor kan ik de tijd met mijn gezin waardevoller besteden. Deze transformatie heeft me veel gebracht."

Het resultaat van Nadine

"Het afgelopen half jaar heb ik meer bereikt dan ooit tevoren! Ik heb eindelijk geleerd hoe ik zonder "dieet" meer balans creëer, zonder mezelf te saboteren met voeding. Dat ik 14 kilo afgevallen ben is mooi meegenomen en is de "bonus"!"

Het resultaat van Sarah

"Van obsessief naar balans: ik was na mijn eetstoornis toe aan een nieuwe stap. Ik heb eindelijk weer een goede relatie met voeding, ben trots op mijn lijf en kan eindelijk weer echt genieten van leuke dingen doen met vriendinnen."

Het resultaat van Luca

“Ik was al serieuzer aan het trainen, maar het is erg fijn om nu eindelijk zonder twijfels aan het werk te zijn. Cadeautjes op mijn versterkte winnaars-mindset zijn PR’s in de gym (zoals het doen van 7 chin-ups) en een lichaam waar ik super trots op ben.”

 

Het resultaat van Loes

"Na mijn eerste bikini fitness wedstrijd was ik de balans volledig kwijt. Ik heb nu weer plezier in doelgericht trainen, boek progressie en over-eet mezelf niet meer nu ik flexibeler met voeding om heb leren gaan."

De ervaring van Edith

"Fybromyalgie is geen beperking om mijn doelen te behalen, maar een extra drive. Dankzij Femmevalerie heb ik een manier van eten en trainen gevonden waarmee ik in mijn beste shape ooit op het podium heb gestaan."

Het resultaat van Sanne

“Na mijn zwangerschap zat ik enorm slecht in mijn vel. Ik voelde me onzeker en niet blij met wie ik was. Door zowel aan mijn lichaam als mindset te werken ben ik weer trots op mijn lichaam en wat het kan. Daarnaast voel ik mezelf ook een stuk krachtiger.”

De ervaring van Tielke

"Ik snakte ernaar om weer back on track te komen qua structuur, en af te rekenen met ongewenste gewoontes. Dankzij Femmevalerie ben ik weer terug in mijn vaste routines en voel ik me weer goed in mijn eigen lijf."

De ervaring van Anna

"Na mijn zwangerschap wilde ik weer in shape komen, en dankzij Femmevalerie heb ik geleerd om mezelf weer prioriteit te geven met trainen, voeding en herstel. Het is niet altijd makkelijk in combinatie met een gezin en eigen bedrijf, maar de moeite waard. Daarnaast ben ik 22 kilo kwijt!"

Het resultaat van Sharon

“Ik was klaar met eetbuien en mezelf over-eten, en dankzij mijn coach Sanne heb ik eindelijk een fijne balans gevonden qua voeding, mindset en training die ik kan combineren met mijn werk en gezin.”

 

Het resultaat van Eva-Louise

"Vroeger kreeg ik altijd een schuldgevoel na het eten van wat lekkers, maar dankzij Femmevalerie heb ik geleerd om te eten volgens het 80/20 principe voor meer balans. Ik kan nu genieten van etentjes, zet doelgericht PR's in de gym en voel me sterker in mijn schoenen staan."

De ervaring van Suzanne

"Ik had al zoveel tevergeefs geprobeerd, maar behaalde iedere keer maar even resultaat of viel weer terug in oude gewoontes. ik heb eindelijk een aanpak gevonden die voor mij werkt, en de coach-gesprekken zijn daarin enorm waardevol. Ik ben trots op mezelf en ondertussen al 10 kilo kwijt."

Wil je ook blijvend resultaat? Vraag nu een introductie-gesprek aan

Wij werken uitsluitend met gedreven vrouwen (en af en toe een man) die écht meer uit zichzelf willen halen dan ze nu doen. Daarom hanteren we altijd een introductie coach-call, om te kijken of er van beide kanten een match is.

Wij zijn geen match voor personen die niet willen werken aan hun mindset of in een slachtofferrol blijven zitten.

Telefoonnummer (verplicht)