Resultaten

Het resultaat van Wieneke

"Ik was klaar met mijn 'ongemotiveerde ik' die in een neerwaartse spiraal zat. Ik heb nu zoveel meer energie en zit ontzettend goed in mijn vel. Daardoor kan ik de tijd met mijn gezin waardevoller besteden. Deze transformatie heeft me veel gebracht."

Esmeralda’s resultaat

“Ik ben zo blij met mijn resultaten tot nu toe met de begeleiding van Femmevalerie. Dat ik tijdens mijn eerste bodyfitness wedstrijd de eerste prijs heb gewonnen is een droom die uitgekomen is. En ik ben nog lang niet klaar!”

Het resultaat van Nadine

"Het afgelopen half jaar heb ik meer bereikt dan ooit tevoren! Ik heb eindelijk geleerd hoe ik zonder "dieet" meer balans creƫer, zonder mezelf te saboteren met voeding. Dat ik 14 kilo afgevallen ben is mooi meegenomen en is de "bonus"!"

Het resultaat van Luca

“Ik was al serieuzer aan het trainen, maar het is erg fijn om nu eindelijk zonder twijfels aan het werk te zijn. Cadeautjes op mijn versterkte winnaars-mindset zijn PR’s in de gym (zoals het doen van 7 chin-ups) en een lichaam waar ik super trots op ben.”

 

Het resultaat van Loes

"Na mijn eerste bikini fitness wedstrijd was ik de balans volledig kwijt. Ik heb nu weer plezier in doelgericht trainen, boek progressie en over-eet mezelf niet meer nu ik flexibeler met voeding om heb leren gaan."

De ervaring van Edith

"Fybromyalgie is geen beperking om mijn doelen te behalen, maar een extra drive. Dankzij Femmevalerie heb ik een manier van eten en trainen gevonden waarmee ik in mijn beste shape ooit op het podium heb gestaan."