Door Femke Valerie de Jong, 

Founder en Coach van Femmevalerie

Femme Talk Online Training: 

60 minuten aan inspiratie, inzicht en kennis om naar het next level te gaan 

Hoe creëer je een shape waar jij trots op bent met de voor jou juiste gewoontes qua voeding en mindset?


Ben jij ambitieus, maar sta jij jezelf op voeding- en mindset vlak soms in de weg? Ontdek hoe je met jouw valkuilen kan afrekenen.

Hoe creëer je een gebalanceerde lifestyle, verbeter je jouw lichaamssamenstelling zonder te restrictief te zijn en bouw je daarnaast aan een krachtige mindset? 


In deze Femme Talk leer je:

Meld je aan voor de Femme Talk Online Training

Datum: zondag 21-10-2018

Tijd: 11:00 uur (GMT + 02:00)

Locatie: vanuit je eigen huis te volgen met WiFi

Hoe je de kennis die je hebt ook daadwerkelijk toepast, zodat je een shape creëert waar je trots op bent (en blijft!) op de lange termijn.

Waarom 85% van de mensen die een dieet volgen na 1 jaar weer terugvallen in oude patronen en weer aankomt, en hoe jij niet tot deze groep behoord.

Hoe je duurzame gewoontes op het gebied van voeding en training creëert die je kan en wil volhouden. Zonder terug te vallen in patronen zoals eetbuien of trainingen overslaan.

Let op: ik hanteer beperkt plek voor maximaal 10 mensen. Vol = vol, en ik garandeer niet dat ik deze training nog een keer geef op korte termijn. 


Deze training is niet geschikt voor "gratis-tips-junkies", maar actiegerichte go-getters.

"Niet alleen coach ik gedreven vrouwen naar de voor hun juiste mindset, een gebalanceerd voedingspatroon en meer fysiek resultaat. Ik weet op basis van eigen ervaring hoe het is om in bepaalde patronen (zoals eetbuien of een negatief zelfbeeld) vast te zitten. 


Van tiener met anorexia tot fitness atleet tot een terugval na afloop: been there, done that. Juist hierdoor ben ik me gaan verdiepen in evidence based informatie over voeding, krachttraining en neuroscience, omdat ik mijn eigen mindset niet begreep. 


De inzichten die ik de afgelopen 10 jaar zelf heb opgedaan, de literatuur waar ik me in verdiept heb en de ervaringen van de afgelopen drie jaar als coach waarbij ik meer dan 100+ vrouwen van waarde ben geweest stappen te zetten deel ik graag in deze online training.


Deze training is kosteloos, maar als je je aanmeld vraag ik je wel om jouw tijd en aandacht te investeren om bij deze training aanwezig te zijn."


Femke Valerie de Jong, Founder en Coach van Femmevalerie

Copyright © 2018 Femmevalerie | Ga naar Femmevalerie.com