Close

Creëer je beste shape ooit én een lifestyle die je na de wedstrijd volhoudt

Team Stronger by Valerie - Dé nummer 1 plek voor optimale bikini en body fitness begeleiding

Welkom bij Team Stronger by Valerie.

Bikini fitness is topsport. Bikini fitness is niet iets wat je "even" doet. Bikini fitness vraagt om veel discipline op het gebied van krachttraining, voeding, rust en herstel.  Bikini fitness vraagt om 100% commitment: doen wat je moet doen om je doel te behalen.

Het is niet voor iedereen geschikt. De weg naar het podium is intensief. Je zal jezelf moeten uitdagen, zowel fysiek als mentaal. Niet iedereen zal het tof vinden wat je doet.

Je zal tijd, inzet en geld in jezelf moeten investeren om jouw weg naar het podium af te leggen.

Maar wanneer je echt bereid bent om te doen wat nodig is, dealt met de uitdagingen onderweg en het proces voor jezelf aangaat, dan kun je jouw grenzen verleggen en groeien op een manier die je niet eerder voor mogelijk hield.

De vrouwen waar ik mee werk kiezen voor hun beste shape op het podium en een absolute winnaarsmentaliteit.


Bij Team Stronger by Valerie leer je op onderbouwde wijze aan jouw bikini fitness doelen werken. En creëer je een lifestyle die je ook buiten je wedstrijd om kan volhouden.

- Femke de Jong, Bayesiaanse personal trainer & bikini fitness coach van Femmevalerie

 ✓ Geen eenzijdig kip, rijst en broccoli dieet ✓ Creëer je beste shape ooit in 6 - 9 maanden tijd ✓ Blijf na de wedstrijd ook in shape Voeding is meer dan "clean eating" of een wekelijks "cheat meal". Voeding is een tool om optimaal te functioneren en goed te presteren met je trainingen. Bikini fitness is topsport. Daar hoort nutriëntrijke (en een goede relatie met) voeding bij. Geen verboden producten. Maar een optimale range aan voedingsstoffen. Bij team Stronger by Valerie is de begeleiding na de wedstrijd net zo intensief als de laatste maanden van een wedstrijd voorbereiding. Dit zodat je zonder eetbuien. Onnodig aankomen in vetmassa. Schuldgevoelens rondom voeding. Of een vertekend zelfbeeld overstapt naar een manier van eten en trainen die je ook volhoudt na de wedstrijd. "Ik was klaar met mijn 'ongemotiveerde ik' die in een neerwaartse spiraal zat. Ik zit nu ontzettend goed in mijn vel en heb genoten van de wedstrijd. Dankzij de begeleiding van Femke heb ik totaal geen last gehad van cravings na afloop. Ik ga lekker door met trainen en voel me nog steeds heel goed." - Wieneke (38 jaar, bikini atleet)

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDSDe eerstvolgende plek binnen Team Stronger by Valerie komt beschikbaar over:✓ Een krachtprogramma wat op basis van testsessies exact op jouw lijf, ervaring met krachttraining en jouw spiergroepen wordt afgestemd. Zodat je echt de stap naar een next level fysiek kan zetten. Geen one-size-fits-all schema's.


✓ All-inclusive begeleiding. Van training- en voedingsprogramma's tot poseerlessen. Personal trainingen & vetpercentage metingen met het team tot Skype sessies. Van een team Whatsapp- en Facebook groep en team uitjes. Zodat je alle tools, persoonlijke begeleiding, informatie en steun krijgt die je nodig hebt om in je beste shape ooit te komen.


✓ Onderbouwde voedingsbegeleiding zonder verboden producten. Waarbij je leert hoe je zonder "cheat days", voedingsschema met 3 productgroepen of veel honger een wedstrijd prep goed kan volhouden, op verantwoorde wijze. Zo eten alle atleten veel vetrijke producten zoals zalm, walnoten, avocado, pure chocola, pindakaas, olijf- of kokosolie en meer. 


 ✓ Persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en eerlijkheid vanuit een coach. Ik ben er om je verwachtingen realistisch te houden en je bij te sturen waar nodig. Wanneer je nog niet goed genoeg in shape bent zal ik dit (op respectvolle wijze) met je bespreken.

Stronger by Valerie - Dé nummer 1 plek voor optimale bikini fitness begeleiding

Veelgestelde vragen


Q: Voor wie is bikini fitness wel en niet geschikt?

A: Bikini fitness is niet iets wat je "even" doet. Op het moment dat je in een wedstrijd prep gaat ben je een atleet, een topsporter. Je zal op een hoge training frequentie (minimaal 4, tot 5 of 6 keer) gaan trainen. Je zal aan de slag moeten met het plannen van je voeding. Je zal je slaap en herstel prioriteit moeten geven. 


Je zal gaan oefenen met je quarter turns en I-walk oefenen op hakken (en vergis je niet, dat is pittig). Je zal soms moeten dealen met onbegrip vanuit vrienden of familie, of "keybord warriors" op Social Media. 


De laatste weken kan je vermoeider of chagrijnig zijn, waardoor werk of gezin op de tweede plek komt (de laatste dagen voor een wedstrijd vrij nemen kan aan te raden zijn). Het is geen oplossing voor dames die een negatief zelfbeeld hebben. Nog diep in een eetstoornis zitten. Of veel stress in het dagelijks leven ervaren.


Het is ook niet geschikt voor dames die het alleen voor de foto's op Social Media doen, want het proces is zwaar. Je zal moeten doorzetten wanneer ieder ander allang gestopt zou zijn. 


Wanneer je iemand bent die zichzelf verantwoordelijk houdt en het ziet als proces om te groeien: dan is bikini fitness wellicht de volgende stap voor jou.


Q: Ik vind het fijn als een coach persoonlijk betrokken is en me steunt waar nodig. Hoe ziet dit er uit?


Wanneer we samen aan de slag gaan heb je mijn 100% commitment en inzet als coach.

Zo was laatst 5 weken van tevoren de Atlas Cup geannuleerd, en heb ik binnen een uur een spoed Skype sessie ingepland met de 2 deelnemende atleten om direct een nieuw plan van aanpak te bespreken.

Mocht je met je partner of familie een afspraak willen inplannen, zodat ik ze meer kan vertellen over een wedstrijd prep doe ik dat graag. Ik sta bij wijze van spreke om 02:00 uur 's nachts naast mijn bed als dat je zou helpen. 


Maar datzelfde level van commitment vraag ik ook terug. Het is teamwerk, we doen het samen. 


Q: Hoe zit de begeleiding na de wedstrijd er uit? Ik hoor soms horror verhalen van atleten die na een wedstrijd kilo's aangekomen zijn of een verstoorde hormoon balans hebben.


Bij Team Stronger by Valerie is de intensiteit in de coaching de eerste

maand na de wedstrijd hetzelfde als de laatste maand in de prep. Denk aan Skype gesprekken, je gewicht- en huidplooi check-ins dagelijks en wekelijks blijven doorsturen en personal trainingen met het team.  


Dit zodat je leert hoe je na de wedstrijd kan overstappen naar een lifestyle waarbij je goed voor jezelf blijft zorgen, gezond en fit blijft en een goede relatie met voeding blijft houden. 


Ook is er ruimte voor atleten buiten het team die juist na een wedstrijd behoefte hebben aan intensievere coaching en hulp bij bijvoorbeeld eetbuien. 


Q: Wat zijn de kosten?

A: De all-inclusive begeleiding voor:


✓ Een training- en voedingsprogramma wat uniek op jou afgestemd wordt

✓ Een trainingsprogramma waar je langere tijd mee op weg kan

✓ Om de zes weken een personal training + vetpercentage meting met het team

✓ Om de zes weken een poseerles met het team volgens de laatste IFBB regels

✓ Maandelijks een team Skype meting 

✓ Een besloten Facebook groep & team Whatsapp

✓ Een bibliotheek vol onderbouwde artikelen over voeding, krachttraining, lifestyle en mindset 

✓ Een inspirerend team met gelijkgestemde atleten

✓ Mijn persoonlijke betrokkenheid en 100% commitment op jouw resultaat 

✓ Je beste shape ooit

✓ Een lifestyle die je ook na de wedstrijd dag kan volhouden zonder rebound of terugval


Valt je waarschijnlijk enorm mee. ;) Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik je hier meer over. 


Q: Ik ben geïnteresseerd. Hoe gaat een eventuele aanmelding verder ter werking?

A: Leuk! Laat direct je gegevens achter. Ik neem binnen 36 uur telefonisch contact met je op. Tijdens de kennismaking kijken we of er van beide kanten een klik is. 

Femmevalerie 2017                                                                                                    HOMEPAGE | BLOG | FACEBOOK PAGINA