Close


She PWR Program Voor gedreven vrouwen die zichzelf prioriteit durven te geven

Creëer een krachtige mindset en een lifestyle met balans, rust en overzicht

"Women with goals succeed because they know where they're going."


- Femke de Jong, Founder Femmevalerie.com

G E S P E C I A L I S E E R D  I N  VROUWEN

O N L I N E  &  O F F L I N E

C O A C H I NG

R E S U L T A A T G E R I C H T

& N O - N O N S E N S E

Van een live kick-off en wekelijkse online meetings met gelijkgestemde vrouwen, waardevolle coach-sessies en wekelijkse programma check-ins.


Geen one-size-fits-all aanpak. Van de training- en voedingsprogramma's en mentale coaching: we kijken naar jou als individu. 

Leer met discipline aan je doelen werken. En transformeer jezelf doordat je afrekent met ongewenste gewoontes of niet-helpende overtuigingen. WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ SHE PWR?

Het She PWR Program is speciaal voor gedreven vrouwen die een lifestyle met meer balans, rust en overzicht creëren op persoonlijk, fysiek en mentaal vlak.


Op fysiek vlak, door gericht meer spiermassa op te bouwen met een lean bulk en/of het vetpercentage te verlagen


Op voedingsvlak, door te leren hoe je een gebalanceerd en nutriëntrijk voedingspatroon creëert. Zonder verboden producten. En met de voor jou juiste verdeling en hoeveelheid macronutriënten. 


En op persoonlijk vlak. Door te leren hoe je met vaste gewoontes en routines meer succes, rust en balans creëert. Dit maakt het programma zeer geschikt voor vrouwen met een drukke baan, gezin en/of meerdere prioriteiten, en effectief willen dealen met stress of een hoge werkdruk.


Krijg meer grip op ongewenste gewoontes, zodat je in staat bent af te rekenen met niet-werkbare patronen (zoals eetbuien en stress-eten of trainingen overslaan).


Leer hoe je direct de draad weer oppakt: niet pas "morgen" of op "maandag". Stop met "proberen" je doel te behalen. Start met doen. 


De eerstvolgende plek komt vrij over:


DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

"Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn drijfveer.  


 Ik vind het enorm waardevol om impact te maken als coach en andere dames te helpen met het realiseren van hun doelen. 


 Ik weet als moeder van twee prachtige dochter dat het een uitdaging kan zijn om jezelf prioriteit te geven. Goed voor jezelf zorgen is echter de basis van waaruit je leeft.


Dat is wat ik zelf toepas en wat ik andere dames ook gun. Ik stel in mijn coaching gericht vragen, zodat je zelf leert nadenken over de voor jou juiste antwoorden. 


Bij een fit lichaam hoort ook een krachtige mindset. Daar help ik je graag bij."

Sanne Marcusse, 27 jaar
- Transformatie Coach


Ontmoet de
coaches achter Femmevalerie


Femke de Jong, 27 jaar
- Founder & Transformatie Coach

"Where you are is a result of who you were, but where you go depends entirely on who you choose to be."


Coaching draait om het voorhouden van een (soms best confronterende) spiegel. Zodat je zicht krijgt in hetgeen wat je zelf niet ziet. En daardoor in staat bent betere keuzes te maken en meer grip krijgt op jezelf.


Binnen Femmevalerie werken we met gedreven vrouwen die weten dat ze meer uit zichzelf kunnen halen. Maar niet altijd goed weten "hoe".


En meer uit jezelf halen kan soms ook een stap terug doen zijn."


Bekijk hieronder de ervaring van Allysia en Wieneke


"Eindelijk heb ik een gebalanceerde lifestyle gecreëerd. Met af en toe ruimte voor een etentje of wijntje. Compenseren met cardio doe ik nu niet meer. En ik heb mijn plezier in trainen weer teruggevonden!"


 - Allysia Machielsen

 "Ik was klaar met al die keren dat het niet lukte om die "killerbody" te creëren. Iedere keer viel ik weer terug in oude patronen. Afgelopen jaar heb ik meer geleerd dan de 10 jaar waarin ik zelf bleef "proberen".


- Wieneke van Veen

- Vera Evers, Accountant Manager"De weg die ik  bewandel is confronterend, verhelderend maar vooral inspirerend. De verandering in mijn gedachtengang en het dagelijks bewust bezig zijn met mijn commitments maakt dat ik mezelf nieuwe gewoontes aanleer waar ik me goed bij voel. Het gaat met vallen en opstaan maar door mezelf te blijven trainen wil ik met de juiste mindset aan mijn fysiek werken."

"Belangrijkste aan een traject bij Femmevalerie vind ik de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en fysiek resultaat. Femke leerde mij dat rust nemen hier ook bij hoort. Ik kan nu iets onnuttigs doen zonder op hete kolen te zitten. Maar ook zeker het goed voor mijzelf zorgen (en daarmee soms nee zeggen tegen anderen) is van ontzettend toegevoegde waarde om simpelweg echt lekker in mijn vel te zitten."

- Allysia Machielsen, IT Consultant


BEN JE BEREID OM TE INVESTEREN IN JEZELF OM:


  Jezelf te transformeren in de persoon die je moet zijn om een lifestyle met meer balans, rust en overzicht te creëren? 


Voorgoed af te rekenen met eetbuien, cheat meals, schuldgevoelens rondom voeding

of strikt diëten, zodat je meer balans creëert in je voeding?


 100% commitment te geven? Commitment betekent niet dat alles perfect moet gaan. Maar dat je bereid bent te doen wat nodig is en je acties aan te passen. 


 En ben je ervan overtuigd dat er geen quick fix of magic pill bestaat, maar het op de juiste wetenschappelijk onderbouwde kennis toepassen neerkomt?


 Vind jij het daarnaast belangrijk dat een coach eerlijk is (ook wanneer dat niet altijd even leuk of comfortabel is) en afspraken nakomt, en leef jij daar zelf ook na?

Herken jij jezelf in de volgende begrippen: gedreven, vrouwelijk, eerlijk, nuchter, doorzetter en leergierig?


Vraag dan nu een gesprek aan om te kijken of er van beide kanten een match is. Niet iedereen is geschikt. Niet iedereen wordt toegelaten. 


Op die manier blijft persoonlijke aandacht altijd voorop staan.

© 2018 FEMMEVALERIE  KvK-nummer: 66303826                                                                                                                                 Homepage | Blog | Facebook