She PWR Program 


Creëer een krachtige mindset, een next level shape en een lifestyle met balans.WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ SHE PWR?

Het She PWR Program is speciaal voor gedreven vrouwen die meer resultaat 

met hun shape, een gebalanceerd voedingspatroon en een krachtige mindset willen.


Op fysiek vlak, door gericht meer spiermassa op te bouwen met een lean bulk en/of het vetpercentage te verlagen


Op voedingsvlak, door te leren hoe je een gebalanceerd en nutriëntrijk voedingspatroon creëert en bewust kan genieten. Zonder verboden producten. En met de voor jou juiste verdeling en hoeveelheid macronutriënten. 


En op persoonlijk vlak. Door te leren hoe je met vaste gewoontes en routines creëert. Dit maakt het programma zeer geschikt voor vrouwen met een drukke baan, gezin en/of meerdere prioriteiten, en effectief willen dealen met stress of een hoge werkdruk.


Krijg meer grip op ongewenste gewoontes, zodat je in staat bent af te rekenen met niet-werkbare patronen (zoals eetbuien, stress-eten of trainingen overslaan).


Leer hoe je groeikeuzes maakt die jou als persoon verder brengen met je doelen: niet alleen op het gebied van fitness en health, maar ook op business vlak.


De eerstvolgende plek komt vrij over:DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

G E S P E C I A L I S E E R D  I N  VROUWEN

O N L I N E  &  O F F L I N E

C O A C H I NG

R E S U L T A A T G E R I C H T

& N O - N O N S E N S E

Van een live kick-off en wekelijkse online meetings met gelijkgestemde vrouwen, waardevolle coach-sessies en wekelijkse programma check-ins.


Geen one-size-fits-all aanpak. Van de krachttraining- en voedingsprogramma's en mentale coaching: we kijken naar jou als individu. 

Leer met discipline aan je doelen werken. En transformeer jezelf doordat je afrekent met ongewenste gewoontes die je in de weg staan.

"Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn drijfveer.  


 Ik vind het enorm waardevol om impact te maken als coach en andere dames te helpen met het realiseren van hun doelen. 


 Ik weet als moeder van twee prachtige dochter dat het een uitdaging kan zijn om jezelf prioriteit te geven. Goed voor jezelf zorgen is echter de basis van waaruit je leeft.


Dat is wat ik zelf toepas en wat ik andere dames ook gun. Ik stel in mijn coaching gericht vragen, zodat je zelf leert nadenken over de voor jou juiste antwoorden. 


Bij een fit lichaam hoort ook een krachtige mindset. Daar help ik je graag bij."

Sanne Marcusse
- Co-Founder & Head of Coaching


Ontmoet de
coaches van Femmevalerie


Femke de  Jong
- Founder & Coach Femmevalerie

"Niet alleen aan de slag gaan met je fysieke doelen, maar ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling kan zoveel impact maken.


Coaching draait om het voorhouden van een (soms best confronterende) spiegel. Zodat je zicht krijgt in hetgeen wat je zelf niet ziet. En daardoor in staat bent betere keuzes te maken en meer grip krijgt op jezelf.


Binnen Femmevalerie help ik gedreven vrouwen naar meer resultaat in hun business, een gebalanceerd voedingspatroon, een onderbouwde manier van trainen en help ik je wie je moet zijn om met succes jouw doelen te behalen."


Bekijk hieronder de ervaring van Allysia en Suzanne


"Eindelijk heb ik een gebalanceerde lifestyle gecreëerd. Met af en toe ruimte voor een etentje of wijntje. Compenseren met cardio doe ik nu niet meer. En ik heb mijn plezier in krachttraining weer teruggevonden!"


 - Allysia Machielsen

 "Ik was klaar met schema's van internet die niet voor mijn lijf werkte en toegeven aan cravings. Ik kwam via een advertentie in contact met Femmevalerie. Dit voelde zo goed en ik besloot te investeren in mezelf."


- Suzanne Bruggem

BEN JE BEREID OM TE INVESTEREN IN JEZELF OM:


 100% commitment te geven? Commitment betekent niet dat alles perfect moet gaan. Maar dat je bereid bent te doen wat nodig is en je acties aan te passen. 


 En ben je ervan overtuigd dat er geen quick fix of magic pill bestaat, maar het op de juiste kennis toepassen en actie ondernemen om jouw goals te behalen neerkomt?


 Vind jij het daarnaast belangrijk dat een coach eerlijk en integer is, en leef jij daar zelf ook na?

Herken jij jezelf in de volgende begrippen: gedreven, vrouwelijk, ambitieus, doorzetter, 

actiegericht en leergierig?


Vraag dan nu een gesprek aan om te kijken of er van beide kanten een match is. Niet iedereen is geschikt. Niet iedereen wordt toegelaten. Op die manier blijft persoonlijke aandacht altijd voorop staan.


Het She PWR Program start vanaf € 1750,- excl. BTW per 6 maanden.© 2018 FEMMEVALERIE  KvK-nummer: 66303826                                                                                                                                 Homepage | Blog | Facebook